Forgó Ani - Numerológia - Tarot - Energetika

Facebook oldalam

Hogyan bánunk a férfiakkal? - Gondolatok egy elcsípett beszélgetés margójára

 

Egy vonaton meghallott "beszélgetés" apropóján születtek az alábbi gondolatok.

Nagyon sok nő gyermekeként bánik az általa szeretett férfivel. Mégpedig ennek a bánásmódnak is a helytelen elemeit alkalmazva. A gyermeknél is helytelen, ha állandóan a szájába rágjuk, hogy mit mikor és hogyan csináljon, folyamatosan ellenőrizzük, számon kérjük, sőt alkalomadtán megteszünk és eldöntünk helyette dolgokat.

Ha mindezt egy férfivel tesszük, pontosan a Férfi mivoltát kérdőjelezzük meg. Azt az üzenetet küldjük neki: nem vagy elég jó, majd én megoldom. Ráadásul utána még be is durcizunk, hogy "mindig nekem kell mindent megcsinálni, mindenről gondoskodni".

Sok esetben otthonról hozza magával ezt a mintát a férfi, ezért akár hosszabb ideig fel sem tűnik neki, hogy nem boldog. Ez esetben, ha valóban és főleg feltétel nélkül szeretjük, akkor segíthetünk neki megtalálni és erősíteni benne a férfi minőségeket.

Amennyiben pedig Férfi van az életünkben, tartsuk meg és erősítsük benne ezt!

Hölgyeim! Gondoljátok végig, ti hogyan bántok életetek Férfiaival! Párotokkal és (főleg hét évesnél idősebb) fiú gyermeketekkel elsősorban. Aztán úgy általában a férfiakkal.

Aztán, ha van rendezni való, döntsetek a Férfi javára! Megsúgom: ehhez igencsak hasznos, ha magatokat igazi Nőként szeretitek!

Mindenkinek jó önvizsgálatot és sikeres utat kívánok! Isten áldása kísér benneteket!

Szeretettel,
Ani