Forgó Ani - Numerológia - Tarot - Energetika

Facebook oldalam

Angyaldoboz többet-kevesebbet listával

Ragadj tollat és papírt, és felülre írd fel balra „Ebből többet”, és jobbra „Ebből kevesebbet”. Alája csinálj egy listát a következő témákat illetően:

- Szerelem & szex

- Anyagiak, pénz

- Egészség & wellness

- Spiritualitás

- Karrier

- Család & barátok

- Egyéb

 

Töltsd ki a táblázatodat mindennel, amiből többet, illetve kevesebbet szeretnél. Aztán tépd ketté a lapot. A bal oldali lapfelet tedd bele az angyaldobozba* és mondd közben a következőt: „Boldog és hálás vagyok, hogy SZABAD vagyok.”

 

A jobb oldali lapfelet tedd ki valahová, ahol naponta látod. Amikor ránézel, idézd fel magadban az izgatottság érzését, és képzeld el, hogy mindaz, ami a listán szerepel már valóság.

 

 

*Az angyaldoboz (angolul God Box a neve) egy szép doboz, amibe minden olyan cetlit, írást, fényképet, egyebet belepakolsz, amit el akarsz engedni (kérések, személyek, megírt, ám el nem küldött levelek, stb.), és ezzel átadod ezeket az angyaloknak, hogy ők gondoskodjanak a megoldásról.

Tedd a dobozt jól látható helyre, hogy ha szükséges, lásd és tudatosítsd magadban, hogy az angyalok dolgoznak az ügyeden, de ne úgy, hogy lépten-nyomon belebotolj, mert akkor nem igazán tudod elengedni.