Forgó Ani - Numerológia - Tarot - Energetika

Facebook oldalam

A nap száma

 

Minden dátumnak van egy rezgése a benne található számok összértékeként.

 

Például: 2019.08.07.

A számjegyeket összeadva, egy számjegyig egyszerűsítve a következőt kapjuk:

2020.02.28. => 2+0+2+0 + 0+2 + 2+8 = 16 => 1+6 = 7

2020. február 28. rezgése tehát 7-es.

 

Ugyanígy számolhatod ki egy adott nap vagy a mai nap rezgését.

 

Személyes napod befolyásolja az adott dátum rezgését. Számold ki és nézd meg, hogyan alakul így a te személyes napod.

 

Ehhez először is ki kell számolnod, hogy 1-9-ig milyen a te személyes éved, amely szülinaptól szülinapig tart.

Vedd alapul ehhez a legutóbb betöltött születésnapodat évvel együtt, és add össze a számjegyeket, amíg egyszámjegyű eredményt kapsz. Esetemben: 

2019.12.22. => 2+0+1+9 + 1+2 + 2+2 = 19 => 1+9 = 10 => 1+0 = 1 

 

Az eredményként kapott egyjegyű számhoz pedig add hozzá annak a napnak a dátumát évszám nélkül, amire éppen kíváncsi vagy. Például, ha október 28-ára vagy kíváncsi:

 

 

 

Az alábbiakban megtalálod először a dátum alaprezgésének leírását, alatta pedig a személyes napszámokkal a kombinációit.

 

Ha kiszámoltad a személyes napodat, akkor keresd meg lejjebb, a következő bejegyzésben, hogy mi várható a mai napra a mai dátum rezgése és a te személyes napod rezgése alapján. Csodás napot neked! :-)

 

7-es dátum + személyes nap

A nap száma a 7-es.

Bármilyen is a beállítottságod, a mai napon érdemes egy kicsit a misztikum, a mágia és a relaxáció felé fordulnod. Keress lehetőséget arra, hogy elmerülj magadban vagy ellazulj valamilyen módon.

Megteheted ezt úgy, hogy meditálsz, de úgy is, hogy sétára indulsz a természet lágy ölén, vagy jógázol egyet. Akármit választasz is, a célod az legyen, hogy megtaláld a belső hangodat. Ezen a napon különösen hasznos információkra tehetsz szert az életfeladatodat és személyese fejlődésedet tekintve. De alkalmas ez a nap arra is, hogy „szimplán” csak elgondolkodj dolgokon.

Egy biztos, a mai nap nem kifejezetten alkalmas az aktív cselekvésre, hacsak a személyes napszámod nem bíztat erre.

Amennyiben a mai napon tanácsadó szerepbe kerülsz, légy hálás a bizalomért és a feladatért, és vedd megtiszteltetésnek, hogy téged kérdeztek. Feladatod, hogy a tőled telhető legjobbat nyújtsd és ezzel a kérdező és minden érintett hasznára légy.

Pénzügyek intézésére inkább a holnapi napot válaszd, a 7-es számnak ugyan a mágiához is sok köze van, de a kevéssé valószínű, hogy az öledbe hullatja a lottófőnyereményt.

 

Ha kiszámoltad a személyes napodat, akkor keresd meg feljebb, a következő bejegyzésben, hogy mi várható a mai napra a mai dátum rezgése és a te személyes napod rezgése alapján.

 

 

1-es személyes nap + 7-es:

 

A két szám rezgése kiválóan alkalmassá teszi a napot arra, hogy visszavonulj magadba, és megnézd azt, hogy mik a valódi céljaid, majd akciótervet készíts ennek megfelelően, és az isteni küldetésednek megfelelően végre is hajtsd majd azokat még ezen a napon, vagy egy másik napon, aminek a rezgése kedvező feltételeket nyújt a kezdésre.

Az ellazulás, a befelé fordulás és a mágia mellett azonban fontos, hogy ezen a napon az optimizmusod vezessen. Intelligenciád és spiritualitásod szintén megbízható segítőid lesznek ezen a napon, így bátran vágj neki az új élményeknek.

Hagyd és engedd, hogy az új élmények egyedülálló módon hassanak rád, és vizsgáld meg, hogy mi rejlik a háttérben, miért is kaptad pont ezeket az élményeket. Aztán, amikor megértetted, hogy miért, akkor ne habozz, és használd fel ezt a tudást, hogy előremozdítsd magad a céljaid elérése érdekében, másoknak is példát mutatva.

 

 

2-es személyes nap + 7-es:

 

Mindkét szám rezgése a befelé figyelésre sarkall, így ezen a napon különösen fontos, hogy odafigyelj a belső hangodra, és aszerint cselekedj, amilyen útmutatást kapsz tőle.

Válassz magadnak erre a napra olyan tevékenységet, aminek valami köze van a meditációhoz, az ismeretszerzéshez, a spiritualitáshoz és a fejlődésedhez, és ha lehet párban vagy csoportosan merülj el benne.

Könnyen lehet, hogy ma tanácsadó szerepben találod magad. Ebben az esetben ne KÉTelkedj magadban, hanem mondd azt, amit az intuíciód sugall, és meglátod olyan belső, ősi bölcsességgel fogsz megszólalni, amivel esetleg magadat is megleped.

Ma különösen könnyen tudsz kommunikálni a segítőiddel, ezért használd ki a lehetőséget, és kérdezz tőlük bármit, amiről úgy gondolod, hogy segíti az előrejutásodat és fejlődésedet.

 

 

 

3-as személyes nap + 7-es:

 

A 7-es inkább a befelé fordulás száma, míg a 3-as épp ellenkezőleg, a társasági életé. Törekedj tehát ezen a napon arra, hogy legyen időd mindkettőre. Ülj mondjuk be egy baráttal egy kávéra, és este pedig menj egy egyet jógázni, vagy egy közös meditációra. Persze utóbbit otthon is megteheted egy jó kis relax zene mellett.

Amennyiben üzleti vagy egyéb fontos tárgyalásokat tervezel, azt célszerű egy ilyen napra időzíteni, hiszen a két szám együttes rezgése segít ösztönösen úgy kifejezni magad, hogy az számodra a lehető legkedvezőbb legyen.

Szakíts időt ma arra is, hogy felfedezd a kreatív oldalad, és fejleszd mindazokat a képességeidet, amelyekkel a legnagyobb előnyre tehetsz szert magánéleti céljaid és főleg életfeladatod megvalósítását illetően.

 

 

 

4-es személyes nap + 7-es:

 

A két szám együttes rezgése arra teszi alkalmassá neked a napot, hogy a lelkivilágodban és a gondolataidban rendet tegyél. Ideális helyzetek adódhatnak például arra, hogy megtaláld azokat az utakat, személyeket, amelyek és akik a segítségedre lehetnek abban, hogy  spirituális készségeidet fejleszteni tudjad, és közelebb kerülj az életfeladatod beteljesítéséhez, és ezáltal az életcélodhoz.

Fontos, hogy ezen a napon egyensúlyt teremts a belső hangod és a logikád között. Ahhoz, hogy előre tudj haladni az úton, amit kijelöltél magadnak, és a lehető legjobb döntéseket tudd meghozni, mindkettőre szükséged lesz.

Ezen a napon különösen olyan feladatokat tudsz sikeresen ellátni, ahol a rendszerezett kutatás van az előtérben. Vizsgáld meg ezért, hogy mely feladataid igényelnek tervezést és kutatást vagy gondolkodást, és aztán vesd bele magad. Sikerülni fog!

 

 

 

5-ös személyes nap + 7-es:

 

A 7-es nem éppen az aktivitás száma, inkább a csendes visszavonulásra csábít, ahol elmélkedhetsz, töltődhetsz, kutakodhatsz. Az 5-ös ezzel szemben pontosan az aktivitást, a mobilitást és a változatosságot jelenti.

Éppen ezért nem célszerű a mai napra hivatalos ügyintézést időzíteni, mert valószínűleg annyira felbosszantanád magad vagy a körülötted levőket, hogy alig győznéd helyretenni a dolgokat.

A 7-es rezgésével hajlamos lehetsz ezen a napon arra, hogy elbámészkodj, vagy eltűnődj dolgokon, ami könnyen oda vezethet, hogy elkésel helyekről, megbeszélt időpontokról, és aztán rohanhatsz (az 5-ös balesetveszélyes oldala!!!). Ilyen esetben végy egy mély lélegzetet, és hívd segítségül az égieket, és tudd, hogy minden rendben lesz!

Neked ma nehezen fog menni a meditálás, hiszen a gondolataid vagy nagyon lelassulnak, vagy pedig ide-oda cikáznak. Ezért inkább olyan tevékenységet válassz, ami ugyan feltölt, de aktivitással is párosul. Például menj el egy hosszú, esetleg megerőltető sétára, ami kellőképp kifáraszt és kikapcsol. Ez fontos ahhoz is, hogy az egész napi futkosás után az aktivitást ne vidd át az ágyba, és aludni tudj (kivéve, ha mást tervezel).

 

 

 

6-os személyes nap + 7-es:

 

A 6-os romantikus hangulatát hassa át ma a belső hangod útmutatása. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ma mindenképp szánj elég időt arra, hogy kettesben légy a pároddal, és főleg szánjatok időt a beszélgetésre és a gondolatcserére, esetleg a közös célok egyeztetésére is.

Amennyiben egyedülálló vagy, ideális ez a nap annak felkutatására, hogy ki lehet a párod. Akár úgy kutakodsz, hogy kapcsolatokat teremtesz, akár elméletben szeded össze, hogy milyen társra is vágysz, kövesd a szíved és a belső hangod útmutatását. Meg fogják mondani, hogy kitől tartsd távol magad és kivel érdemes tovább bonyolítani a dolgokat.

Törekedj azonban a külső és belső harmóniára mindkét esetben! Használj olyan hangulatfokozókat, amitől egyedül vagy partnereddel is jól érzed magad! Gyújtsd gyertyát vagy füstölőt, tegyél be lágy, harmonikus zenét, vegyél vagy vegyetek egy illóolajos fürdőt vagy masszírozzátok egymást kellemes olajokkal!

Egyedülállók figyelem! A mai napon különösen fontos, hogy szeresd és kényeztesd magad! Így hamarabb fogsz rátalálni arra, akire szükséged van. De ne feledd: a boldogság és a harmónia benned kell, hogy legyen! Mással együtt is csak akkor fogod megtalálni!

 

 

 

7-es személyes nap + 7-es:

 

A dupla 7-es számodra azt jelenti, hogy kötelező ma kicsit misztikusnak és titokzatosnak lenned, vagy legalábbis ilyen jellegű dolgokkal foglalkoznod.

Nézz az égre, vagy merülj el más módon a természet és a világ csodáiban, és bízz! Bízz abban, hogy az élet szép! Bízz abban, hogy minden rendben van és lesz! Bízz abban, hogy pontosan tudod és tudni fogod, hogy mi a helyes és fontos út a számodra! Bízz és higgy! Magadban!!!

Gondoskodj magadról és mindenkiről, aki körülötted él, miközben vidámságot, vitalitást és optimizmust sugárzol! Nem kell aktívnak lenned, de légy tevékeny! Egy kedves szóval, egy szívhez szóló gondolattal, vagy egy udvarias gesztussal.

Amennyiben úgy érzed, hogy neked lenne szükséged arra, hogy ilyen emberrel hozzon össze a sors, akkor tudd, ez így van! Hiszen te vagy a forrása ezeknek a dolgoknak, tudd, hogy mindez benned van, csak rajtad múlik, hogy mikor és hogyan szabadítod ki.

 

 

 

8-as személyes nap + 7-es:

 

Ez a nap alkalmas a munka- és pénzügyi jellegű dolgok intézésére, megtárgyalására, de feltétlenül ügyelj eközben a belső hangod útmutatására, mert különösen jó tippeket kaphatsz most tőle. Előfordulhat, hogy ezen a napon olyan ajánlatot kapsz, ami különösen kedvező és kecsegtető anyagi bőséggel kecsegtet, de a bőség lehet spirituális jellegű is. A két szám rezgését és a belső hangodat követve, most bátran belevághatsz!

A 8-as egyben a méregtelenítés napja is. Fogyassz friss, vitamindús zöldségeket és gyümölcsöket, és főleg igyál sok tiszta, friss vizet. Ügyelj azonban a lelked és szellemed méregtelenítésére is, és arra, hogy egyensúlyt teremts a kint és bent között. Ne feledd: „Amint kint, úgy bent, amint fent, úgy lent.”

 

 

 

9-es személyes nap + 7-es:

 

A két szám együttes rezgése erős hátszelet ad ahhoz, hogy ezen a napon mások felé fordulj, és együttérzést és könyörületet tanúsíts. Segíts másokon, ahogy tudsz, meglátod milyen jó érzéssel fog eltölteni. Lelked békéjét is megtalálhatod így és még akár csodákat is tapasztalhatsz, de főleg észrevehetsz, hiszen ezek nap mint nap megtörténnek velünk, csak vakok vagyunk rá sok esetben.

Önzőséged, egoizmusod és az önsajnálatot most tedd félre, rázd meg magad, és láss neki a feladataidnak! Zárj ma le mindent, amit megtehetsz, és oldd meg, ami még megoldatlan, mert csak így biztosíthatod, hogy a holnapi 1-es révén új, friss energiák, dolgok és emberek kerüljenek az életedbe. Tarts leltárt a bensődben és tegyél pontot a kérdőjelek és felkiáltó jelek helyébe!