Forgó Ani - Numerológia - Tarot - Energetika

Facebook oldalam

A nap száma

 

Minden dátumnak van egy rezgése a benne található számok összértékeként.

 

Például: 2019.08.07.

A számjegyeket összeadva, egy számjegyig egyszerűsítve a következőt kapjuk:

2020.02.28. => 2+0+2+0 + 0+2 + 2+8 = 16 => 1+6 = 7

2020. február 28. rezgése tehát 7-es.

 

Ugyanígy számolhatod ki egy adott nap vagy a mai nap rezgését.

 

Személyes napod befolyásolja az adott dátum rezgését. Számold ki és nézd meg, hogyan alakul így a te személyes napod.

 

Ehhez először is ki kell számolnod, hogy 1-9-ig milyen a te személyes éved, amely szülinaptól szülinapig tart.

Vedd alapul ehhez a legutóbb betöltött születésnapodat évvel együtt, és add össze a számjegyeket, amíg egyszámjegyű eredményt kapsz. Esetemben: 

2019.12.22. => 2+0+1+9 + 1+2 + 2+2 = 19 => 1+9 = 10 => 1+0 = 1 

 

Az eredményként kapott egyjegyű számhoz pedig add hozzá annak a napnak a dátumát évszám nélkül, amire éppen kíváncsi vagy. Például, ha október 28-ára vagy kíváncsi:

 

 

 

Az alábbiakban megtalálod először a dátum alaprezgésének leírását, alatta pedig a személyes napszámokkal a kombinációit.

 

Ha kiszámoltad a személyes napodat, akkor keresd meg lejjebb, a következő bejegyzésben, hogy mi várható a mai napra a mai dátum rezgése és a te személyes napod rezgése alapján. Csodás napot neked! :-)

 

4-es dátum + személyes nap

A dátum száma a 4-es.

Ennek a számnak a rezgése a struktúráról, a rendről, a szervezettségről szól. Szóval előfordulhat, hogy még ha rendkívül kaotikus ember vagy is, ezen a napon azon kapod magad, hogy valamiféle rendet szeretnél az életedben, vagy valamit rendbe szeretnél hozni. Vágj neki bátran! A nap rezgése kedvez az ilyen jellegű feladatoknak.

Főleg a munka vagy a háztartás területén lehetsz ma nagyon tevékeny és sikeres. Most még az unalmas feladatok vagy a túlóra sem tűnik olyan nehéznek, mint egyébkor. Célszerű ezen a napon tervet készíteni az adott napra, vagy akár az egész hétre, hónapra előre. Sőt, kimondottan ajánlott a rezgést arra is kihasználni, hogy a rövid és hosszú távú terveidet újragondold, és logikusan, rendszerezetten meghatározd azokat a kisebb-nagyobb lépéseket, amelyeket meg kell tenned annak érdekében, hogy a céljaidat a megfelelő időben elérd.

Egyébként is minden szervezéssel, rendszerezéssel, logikával kapcsolatos dolgot célszerű erre a napra időzíteni. Lehet az egy nagybevásárlás, egy költözés, vizsgára készülés, a lakás rendbe tétele, esetleg felújítása vagy átrendezése, papírmunka, a pénzügyek rendszerezése, stb.

Bármit is csinálsz azonban, arra nagyon ügyelj, hogy ne hajtsd túl magad! A nap végén, és ha szükséges a nap folyamán is, szánj időt magadra, a kikapcsolódásra, az ellazulásra és főleg a pihenésre. A következő nap 5-ös rezgése előtt ez különösen fontos.

 

Ha kiszámoltad a személyes napodat, akkor keresd meg feljebb, a következő bejegyzésben, hogy mi várható a mai napra a mai dátum rezgése és a te személyes napod rezgése alapján.

 

 

1-es személyes nap + 4-es:

 

Számodra ez a nap a karriered, munkád terén hozhat elsősorban új dolgokat. Amennyiben ez egy új munkakör vagy állás képében jelenik meg az életedben, akkor fontold meg alaposan a döntésedet, és ha az eszed azt mondja „hajrá!”, akkor ne habozz belevágni.

Ha azonban nem ilyen nagy volumenű döntés előtt állsz, akkor az a legvalószínűbb, hogy új feladatot kapsz, vagy saját kezdeményezésre merészkedsz valamilyen új területre. Bárhogy is legyen, a fontos az, hogy megőrizd a hidegvéred, és szervezetten, rendszerezetten láss neki a feladatnak. Mivel a nap rezgése segít téged abban, hogy fegyelemmel, gyakorlatiasan és megbízhatóan láss el feladatokat, és még a problémamegoldáshoz elengedhetetlen kezdeményezőkészség és energia is meglesz benned, csak arra kell ügyelned, hogy ne gondolkodd túl a dolgokat, és főleg ne csinálj a helyzetből „szegény én”-szindrómát.

 

 

 

2-es személyes nap + 4-es:

 

A két szám rezgése első ránézésre konfliktust sugall, hiszen a 2-es csupa ösztön és megérzés, sőt esetenként káosz, míg a 4-es csupa rend, struktúra, logika és józanság. Azonban a két rezgést a saját hasznodra tudod fordítani, ha egyensúlyba hozod, hogy melyik esetben hogyan döntesz. Hagyod az ösztöneidet hatni vagy inkább józan logikával döntesz? Esetleg ötvözöd a kettőt és így hozod meg a számodra legmegfelelőbb döntéseket, és cselekedsz ezeknek megfelelően.

Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ha az egyik úton elakadsz, akkor tudd, hogy a másik úton ma ugyanolyan sikeres lehetsz.

A két rezgés hatását a kapcsolataidban is hasznosítani tudod, ahol viszont elsősorban józan, megfontolt, intelligens és kreatív kommunikációra lesz szükséged.

Ez a nap a számodra kiválóan alkalmas mindenféle rendszerezésre, rangsorolásra, különösen az érzelmeid és a gondolataid terén, de konkrét, fizikai síkon is.

 

 

 

3-as személyes nap + 4-es:

 

Amennyiben ezen a napon ötvözni tudod a két rezgés pozitív oldalát, akkor a lehető legjobb dolgok fognak belőle a számodra kisülni. Csak arra figyelj, hogy a 4-es logikus, tervezgető, rendszerező hatását, és a 3-as kreatív, társaságkedvelő, szerencsehozó kaotikusságát is aktiváld magadban.

Légy optimista, ragadd meg a kezdeményezést, használd a fantáziádat és arasd le a sikert!

Különösen sikeres lehetsz ezen a napon valamilyen közös tevékenység szervezésében. Használd ki az alkotóerődet, fantáziádat és optimizmusodat, hogy minél több ember életébe örömöt hozz. Hidd el, hogy kamatostul fogod visszakapni!

Fontos, hogy ezen a napon emberek között légy és élvezd az életed!

 

 

 

4-es személyes nap + 4-es:

 

A dupla négyes rezgés arról mesél, hogy ezen a napon sokat dolgozol, és mindenki el is várja tőled, hogy sokat dolgozz. És ez most valószínűleg neked sem esik nehezedre. Mintha valamilyen felsőbb erő megsúgná, hogy mikor mit hogyan tegyél.

Bármit is teszel ma, használd ki maximálisan a nap szervezésre, logikára, hatékonyságra és gyakorlatiasságra serkentő rezgését. Meglátod, a nap végére be fogsz gyűjteni jó pár bókot és elismerést.

Dupla rezgésű napokon bizony előfordul azonban, hogy egyszerűen eltölt a lustaság, és a logikus tervezés nálad kimerül annyiban, hogy minden lehetséges feladatot delegálsz, átadsz valaki másnak, hogy te a lehető legtöbbet pihenhess. Ilyen esetben készülj fel arra, hogy a sikert és az elismerést is más fogja megkapni.

 

 

 

5-ös személyes nap + 4-es:

 

Hát, ez a két rezgés együtt ne könnyű! Az előző szövegváltozatban azt írtam, úgy érezheted magad, mint egy ketrecbe zárt oroszlán, és ennél jobban ezt most sem tudom megfogalmazni.

Az 5-ös maga a mozgás, a változatosság, a fegyelmezetlenség, a szabadság és a lendület. A 4-es pedig pontosan az ellentéte a renddel, a stabilitással, a fegyelemmel és esetlegesen a stagnálással. Ez a nap rászorít téged a munkára akár a munkahelyedet, akár otthon. Viszont alig bírsz megmaradni egy helyen.

Éppen ezért próbáld meg úgy intézni a teendőidet, hogy azok elvégzése során legyen alkalmad a mozgásra és a változatosságra, vagy pedig, ha erre nincs elehetőséged, akkor a nap végére hagyj magadnak egy kis szabad időt, amikor mozoghatsz és töltődhetsz, legyen az séta, jóga, szex vagy bármi más. ;-)

A sorbanállós feladatokat ma hagyd meg valaki másnak, ha teheted, mert idegőrlőnek bizonyulhat a számodra. Ha mégis erre kényszerülsz, akkor vigyél magaddal vizet, és a mélylégzés mellett, igyál sokat. És ne feledkezz meg arról sem, hogy segítséget rendelj magadnak az égiektől.

 

 

 

6-os személyes nap + 4-es:

 

A két szám rezgése romantikus tervek szövögetésére csábíthat. Akár szingli vagy, akár kapcsolatban élsz, gondold át, hogy mivel tudod jobbá tenni a szerelmi életedet. Sőt tervezd meg azt is, hogy te magad hogyan tudod jobban szeretni magad. Ez ugyanis a kulcsa annak, hogy olyan boldogságban legyen részed, ami a legnagyobb harmóniát képes elhozni a számodra.

Másrészt a nap kiválóan alkalmas arra is, hogy segíts azokon, akik nálad rosszabb helyzetben vannak. Akár egy kollégádnak segítesz megoldani egy feladatot, akár az utcai koldusnak vásárolsz valami meleg ételt, akár a szomszéd néninek segítesz felvinni a csomagokat, tudd és értékeld a tetteidben áramló szeretetenergiát, és ne várj el semmit cserébe. Ez az igazi szeretet.

 

 

 

7-es személyes nap + 4-es:

 

A két szám együttes rezgése arra teszi alkalmassá neked a napot, hogy a lelkivilágodban és a gondolataidban rendet tegyél. Ideális helyzetek adódhatnak például arra, hogy megtaláld azokat az utakat, személyeket, amelyek és akik a segítségedre lehetnek abban, hogy  spirituális készségeidet fejleszteni tudjad, és közelebb kerülj az életfeladatod beteljesítéséhez, és ezáltal az életcélodhoz.

Fontos, hogy ezen a napon egyensúlyt teremts a belső hangod és a logikád között. Ahhoz, hogy előre tudj haladni az úton, amit kijelöltél magadnak, és a lehető legjobb döntéseket tudd meghozni, mindkettőre szükséged lesz.

Ezen a napon különösen olyan feladatokat tudsz sikeresen ellátni, ahol a rendszerezett kutatás van az előtérben. Vizsgáld meg ezért, hogy mely feladataid igényelnek tervezést és kutatást vagy gondolkodást, és aztán vesd bele magad. Sikerülni fog!

 

 

 

8-as személyes nap + 4-es:

 

A 8-4-es kombinációval ugyan szinte biztosra veheted a sikert minden téren, de különösen a munkában, a karrieredben és mindenféle üzletben, ugyanakkor a két rezgés együtthatása miatt hajlamos lehetsz annyira túlgondolkodni a dolgokat, hogy elmulasztod az élet kínálta lehetőségeket.

Nincs előtted lehetetlen cél, hogyha képes vagy arra, hogy ne kőkeményen hajtsd végre, amit elterveztél. Ügyelj arra, hogy nehogy minidiktátor váljon belőled egy napra!

Pénzügyeid rendezését célszerű a mai napra időzíteni.

Különösen fontos azonban, hogy mozogj, méregteleníts és aktív légy! Csak így tudod feltölteni az elemeidet, és felfrissülten nekivágni a következő napnak.

 

 

 

9-es személyes nap + 4-es:

 

Akár a rendszerezett lezárást és lomtalanítást, akár az ez ellen való lázadást részesíted ezen a napon előnyben, tudd, hogy a végére kell járnod a dolgoknak.

Előbbi esetben körültekintően szanálj ki minden megrögzött szokást, gondolatot, elvet, hitet és ítéletet magadból, ami idejét múlta és már nincsen rá szükséged. Ez utat fog nyitni ahhoz, hogy a változást a környezetedben is aktiváld, és a rendrakást a lakásodra, munkahelyedre is kiterjeszd.

Utóbbi esetben pedig tudatosítsd magadban, hogy amennyiben a lázadást választod, azzal elfogadod, hogy ugyanazokat a leckéket kapd meg újra és újra. Ne légy hát konok és makacs, hagyd abba a gyűjtögetést, és szabadulj meg a régi energiáktól, hogy helyet adj az újaknak.