Forgó Ani - Numerológia - Tarot - Energetika

Facebook oldalam

A nap száma

 

Minden dátumnak van egy rezgése a benne található számok összértékeként.

 

Például: 2019.08.07.

A számjegyeket összeadva, egy számjegyig egyszerűsítve a következőt kapjuk:

2020.02.28. => 2+0+2+0 + 0+2 + 2+8 = 16 => 1+6 = 7

2020. február 28. rezgése tehát 7-es.

 

Ugyanígy számolhatod ki egy adott nap vagy a mai nap rezgését.

 

Személyes napod befolyásolja az adott dátum rezgését. Számold ki és nézd meg, hogyan alakul így a te személyes napod.

 

Ehhez először is ki kell számolnod, hogy 1-9-ig milyen a te személyes éved, amely szülinaptól szülinapig tart.

Vedd alapul ehhez a legutóbb betöltött születésnapodat évvel együtt, és add össze a számjegyeket, amíg egyszámjegyű eredményt kapsz. Esetemben: 

2019.12.22. => 2+0+1+9 + 1+2 + 2+2 = 19 => 1+9 = 10 => 1+0 = 1 

 

Az eredményként kapott egyjegyű számhoz pedig add hozzá annak a napnak a dátumát évszám nélkül, amire éppen kíváncsi vagy. Például, ha október 28-ára vagy kíváncsi:

 

 

 

Az alábbiakban megtalálod először a dátum alaprezgésének leírását, alatta pedig a személyes napszámokkal a kombinációit.

 

Ha kiszámoltad a személyes napodat, akkor keresd meg lejjebb, a következő bejegyzésben, hogy mi várható a mai napra a mai dátum rezgése és a te személyes napod rezgése alapján. Csodás napot neked! :-)

 

3-as dátum + személyes nap

A dátum száma a 3-as.

Ahogy azt már korábban írtam a személyes számoknál, a 3-as a művészetek, a kreativitás, az önkifejezés, a társasági élet száma.

A mai napon tehát érdemes olyan tevékenységekbe fogni, amit másokkal együtt sokkal szebb csinálni. Ha tehetitek, és az időjárás megengedi, menjetek ki a szabadba, túrázzatok egyet, vagy csak sétáljatok egyet a parkban, erdőben, vízparton. Egyrészt feltöltődtök energiával, másrészt a 3-as gyógyító rezgése csillapítóan, gyógyítóan hat mindazokra a „sebekre”, amiket a hétvégén vagy korábban beszereztetek.

De mivel a 3-as a művészetek száma is, azt is megtehetitek, hogy összekötitek a társasági életet a művészetekkel és beiktattok egy kis múzeumkirándulást is.

Az önkifejezést és a kreativitást és szépen össze lehet kapcsolni a holnapi napra. Sőt! A séta során lehet gesztenyét szedni, abból valamit kreatívkodni, így kifejezésre juttatni, hogy mi mozog éppen benned. Ezzel aztán teljes mértékben eleget teszel a nap rezgésének. Persze ezt nem kell szó szerint venni, csak példának hoztam, hogy hogyan lehet összekapcsolni a kellemest és a kreatívat.

Mindenesetre a nap legfontosabb üzenete ezzel a számmal az, hogy ma semmiképp ne maradj egyedül, menj társaságba, látogass meg valakit, vagy fogadj vendégeket.

 

Ha kiszámoltad a személyes napodat, akkor keresd meg feljebb, hogy mi várható a mai napra a mai dátum rezgése és a te személyes napod rezgése alapján.

 

 

1-es személyes nap + 3-as:

 

A 3-as a kreativitás, az önkifejezés, a társasági élet száma. Az 1-es inspiráló hatásával ma igazi műalkotásokat kreálhatsz. Kimondottan felszólítanak a számok arra, hogy a mai napon alkoss valami újat. Ha kézműveskedsz, a mai napon biztosan különösen szép és/vagy hasznos dolgot fogsz tudni készíteni. Ha művészi tevékenységekben éled ki magad, hallgass az intuíciódra és vágj bele az alkotásba. Ha nem vagy elég ügyes az ilyen dolgokban, akkor lehet, hogy neked ma „csupán” valami finomat kell főznöd. Bármit is csinálsz, az legyen a lényeg, hogy valami újat kipróbálsz, és beleteszel egy csipetnyi ÉN-t. Tudja mindenki, hogy te voltál az „elkövető”! ;)

Ha társaságba vagy hivatalos, mindenképp ott a helyed, de egyébként is központi szerep jut ma neked. Lehet, hogy az lesz az érzésed, ma mindenki téged figyel. Mert így is lesz. Használd ki, hogy számodra előnyös helyzeteket teremthess magadnak a jövőre nézve.

 

 

 

 

2-es személyes nap + 3-as:

 

Kreativitásodat, optimizmusodat és nagyvonalúságodat ma mindenképp vedd elő. Használd ezeket a tulajdonságokat, hogy másoknak és magadnak is segíts vele.

Figyelj oda ma arra, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, ahol döntésképtelenné válsz, és egyszerre több dologhoz fogsz, mert akkor nagyon elaprózod az energiáidat és a nap végére úgy érzed magad, mint akit teljesen kifacsartak. Ha úgy látod, mégiscsak belecsöppentél ilyen helyzetbe, akkor lépj hátra egy lépést, szemléld meg onnan a helyzetet, vonulj vissza egy pillanatra önmagadba, halld meg a belső hangodat, és cselekedj annak megfelelően.

3-as napon szinte kötelező emberek közé menni, úgyhogy péntek lévén, használd ki a lehetőségeidet, és szórakozz egy jót, ha teheted, a pároddal.

 

 

 

3-as személyes nap + 3-as:

 

Dupla hármassal neked ma szinte kötelező, hogy valami kreatív tevékenységben vegyél részt. Ez másoknak is ajánlott, de neked kimondottan jót fog tenni a mai napon, ha ilyen módon gyógyítod magad és lelki sebeidet – ha vannak. Légy optimista, ragadd meg a kezdeményezést, használd a fantáziádat és arasd le a sikert! Ilyen egyszerű! Add meg magadnak a lehetőséget a mai napon az élvezetekre is, hiszen a két 3-as rezgése kimondottan csábít arra, hogy valamilyen gourmet-élvezetben legyen részed, vagy pedig a szép művészetek irányába csábulj. Egyre figyelj: ne szórd szét az energiáidat!

 

 

 

4-es személyes nap + 3-as:

 

Amennyiben te a mai napon kirándulni mész, valamilyen látogatást tervezel vagy egyszerűen csak alkotóvágyad kreativitását éled ki, akkor biztosra veheted, hogy annak rendszerben kell lezajlani. Nem ám csak úgy alkotni valamit! Annak nemcsak szépnek, de rendezettnek, logikusnak és tartósnak is kell lennie. Másként mi értelme van? – kérdezed. Akármennyire is csábít ma a szervezettség és rend elve, engedd meg magadnak a lazítást is, hiszen a nap szinte kiált azért, hogy egy kis káoszt vigyél bele. Mivel amúgy is célszerű és javasolt a mai napot valaki másnak a társaságában töltened, engedd meg, hogy az a másik kicsit levigyen a kitaposott ösvényről, és valami kalandosra csábítson.

 

 

 

5-ös személyes nap + 3-as:

 

Neked ma ideális a nap kirándulásra. Az 5-ös mozgékonysága és a 3-as életereje kiröpít otthonról, szűknek érzed a négy falat. Engedj ennek a csábításnak, és menj ki a természetbe, töltődj fel, és hazaérve például írd le az élményeidet a naplódba, vagy csak egy darab lapra. A te kreatívságon a mai napon a legjobban valamilyen kommunikációval valósul meg. Nyisd meg a lelked a rengeted élménynek és raktározd el az élményeidet a kevésbé mozgalmas napokra.

 

 

 

6-os személyes nap + 3-as:

 

A 6-os a szeretet, a szerelem, a romantika száma. Párban élőként fogd kézen a párodat és menjetek egyet sétálni, romantikázzatok, kreatívkodásotokat bevihetitek a hálószobába is. Élvezzétek egymást és egymás társaságát.

Amennyiben szingli vagy, használd a mai nap kreatív indíttatását és a 3-as társasági életre csábítását, hogy meghódítsd, akit kiszemeltél magadnak, vagy éppen kezdj el „vadászni”. A mai nap ideális erre. Ha az életre szóló társat nem is biztosan találod meg, de igazán kellemes és érzékborzoló élményekben lehet részed.

 

 

 

7-es személyes nap + 3-as:

 

A 7-es az ellazulást, a befelé fordulást, a misztikusságot és a mágiát helyezi az előtérbe. Ideális alkalom a mai nap arra, hogy kimenj a természetbe és ott meditálj, jógázz, vagy végezz valami hasonló akkumulátor-töltő tevékenységet. Ha a mai napon felszívod magad, egész következő hétre ki fog tartani a most megszerzett energia. Kreatív indíttatásodat éld ki abban, hogy kapcsolatot teremtesz a természeti lényekkel és az angyalokkal. Ma az ő segítségükkel rengeteg mindent megtudhatsz magadról. Ha teheted, ne vonulj el azonban egyedül, hanem vigyél magaddal valakit, hiszen társaságban sokkal kellemesebb megélni ezeket az élményeket.

 

 

 

8-as személyes nap + 3-as:

 

A 3-as a kreativitás, az önkifejezés, a társasági élet száma. A mai nap különösen alkalmas üzleti ügyek, fontos tárgyalások lebonyolítására a munkádra és a pénzügyeidre vonatkozóan. A 8-as ötvözi a bátorságot és céltudatosságot a kreativitásoddal. Hajrá!

Semmiképp ne ülj otthon! Mozdulj ki, menj társaságba! Légy kreatív és bátor, kockáztass, akkor mindkét számod segít abban, hogy azt hódítsd meg, akit csak akarsz.

 

 

 

9-es személyes nap + 3-as:

 

A 3-as a kreativitás, az önkifejezés, a társasági élet száma. Neked a mai nap során az elengedés és a lezárás úgy kell, hogy megtörténjen, hogy közben kreatívkodhass is, és ha lehet, ne egyedül.

A régi, megunt, idejétmúlt tárgyakat neked szinte tilos kidobnod. Alakítsd át, hasznosítsd újra a kidobásra ítélt tárgyakat! Kreatív energiáidat fordítsd a magad és mások megsegítésére, ha tudsz, hozz gyógyulást és fényt azok életébe, akikkel a mai napon találkozol. Ma sikerre vagy ítélve!

Ne felejts el közben a fejedben is rendet rakni és az újrahasznosítást ott is megtenni!