Forgó Ani - Numerológia - Tarot - Energetika

Facebook oldalam

Asztrozófia

Tanácsadás

Asztrozófia tanácsadással kapcsolatban itt találsz bővebb információt.

 

Személyiségelemzés - az életed területeinek teljes elemzése

Csak személyesen, Bécsben!

Amennyiben asztrozófiai személyiségelemzést szeretnél, kérlek, írj az ani@aniforgo.com e-mail-címre, miután elolvastad a következő ide vonatkozó részt. 

Az elemzéskét részből áll: pontosítás (óra, perc --> ritkán azonos a kórház által bejegyzett időponttal a felsírás = születés időpontja) + elemzés.

1. időpont:

A pontosítás max. 2 órát vesz igénybe. Ehhez szükséges, hogy összeírd az életeseményeidet. Minden annak számít, ami meghatározó volt bármilyen szempontból az életedben és/vagy annyira megérintett, hogy emlékezetes maradt. A visszaemlekzésre hagyj magadnak legalább 1 hetet! Sok olyan dolog is fel tud így merülni elméd tárházából, amire egy pár óra alatt "összecsapott" összeírás nem ad alkalmat. Az életeseményeket erre az első alkalomra hozd majd magaddal.

A pontosítás után nekem kb. 1 hétre van szükségem, hogy meg tudjam rajzolni a képletedet és ezzel beavatást nyerjek a csodába, aki te vagy. Ezután beszélünk meg egy 2. időpontot, amikor már az elemzés kerül sorra.

2. időpont:

Maga az elemzés kb. 2-3 órát vesz igénybe és már tartalmaz egy előrejelzést is a következő időszakra.

 

Asztrozófia és asztrológia

Paksi Zoltán írása - https://csillagmeditacio.hu/

Nézzük, mit jelentenek ezek a szavak! Az astro előtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az őselvek külső-belső felfedezésének az útja.

Az asztrológia is a csillagok ismeretén alapul(t) elsősorban. A „lógia”, vagyis a logosz a teremtő ige. Az asztrológia tehát a csillagok ismeretének segítségével történő alkotás, teremtés ősi tudománya.

Az asztrozófia inkább a „belső”, míg az asztrológia inkább a „külső” megjelenése a mágikus csillagismeretnek. Természetesen a kettő együtt alkot teljességet!

Az ősi emlékezet és tanítások szerint mikor az emberi lelkek a Földre érkeztek, a hetedik planétát foglalták el. Az emberiség karmikus fejlődésében a földi élet egy iskola. Nem a kezdet, de nem is a vég.

Az „iskolát kijárva” térhetünk vissza az igazi otthonba, a fénybe, a Teremtőhöz. A földre érkezett emberi lelkek minden szükséges tudást megkaptak ahhoz, hogy feladataikat elvégezzék, és végül kiléphessenek a reinkarnáció földi körforgásából. Ezt a tudást az égre írva kapták meg! A TUDÁS a csillagok fényével lett az égre írva. A csillagok, a csillagképek, az égi utak és a planéták hordozzák az időtlen bölcsességet.

Ezt őrzi az asztrozófia, és ezt őrizte egykor az asztrológia is. A Nap látszólagos föld körüli útját, az ekliptikát I.E. 500-ban osztották fel tizenkét egyenlő szeletre. Ezek a zodiákus jelei, a Kostól, a Halakig. A szeleteket többé-kevésbé a háttérben akkor látható csillagképekről nevezték el. Lényegében ekkortól kerültek ki a csillagok, a csillagképek, tehát az isteni fényüzenet jelei az asztrológiából! Ezek a csillagszimbólumok ma már csak az asztrozófiában jelennek meg, bár az ősi asztrológia is ismerte és alkalmazta ezeket.