Forgó Ani - Numerológia - Tarot - Energetika

Facebook oldalam

Hírek

7. Spirituális tábor 2017. nyár

      7. Spirituális tábor 2017. nyár Augusztus 15.-21., kedd-hétfő Göd - Duna-part Nyaralóházak   A tervezett program magában foglalja a következőket (a teljesség igénye nélkül):  különböző gyakorlatok: érzékfejlesztés, védelmező technikák, elengedés,...

2017-es nyári tábor

Gödön, a Duna partján MÁR MOST JELEZHETED A RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKODAT!12 főnek lesz hely!Egyelőre csak annyi biztos, hogy a programban lesz tarot, számmisztika, angyalok, szer-tartás, sámándobolás, holdmágia, MAGyarság, és minden, amit tőlem megszokhattatok.További részletek később következnek. Helyszín: GödÁr: előzetes becslés szerint 60.000-65.000...

Blog

Szavaink ősi jelentése 2.

Folytatom a szavaink ősi jelentésének közzétételét. A fejtéshez felhasználtam Varga András, Varga Csaba és dr. Lónay Gyula írásait, azonban a megoldáshoz nagy segítségemre volt Mihály...

Szavaink ősi jelentése 1.

  Egyik eredeti végzettségem szerint nyelvész vagyok. Annak idején a német és az angol szakon is tanulnunk kellett nyelvtörténetet, illetve kiegészítésként, alapként a magyar nyelv alapjait is.   A...

A teljes Naprendszer direkt mozgásban - azaz isteni hátszél a terveink megvalósításához

2017. január 7-én a Merkúr direkt mozgásra vált, azaz a Földről nézve a Nap járásával megegyező irányba halad. Ezzel pedig egy viszonylag ritka csillagászati eseménynek lehetünk tanúi, ugyanis ettől...

9-es dátum + személyes nap

A dátum száma a 9-es.

Lezárás, befejezés, szolgálat. Ezek a kulcsszavak tartoznak ehhez a rezgéshez.

A holnapi napon bizonyítsuk be önzetlenségünket, legyünk mások segítségére, amiben tudunk. Ha nem is attól, akinek segítünk, de sokszorosan vissza fogjuk kapni. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen jótettek segítik a lelkünk fejlődését, és még egy kis karmát is lefaraghatunk vele.

Legyünk dinamikusan, rugalmasak, és hallgassunk az intuíciónk szavára. Ne habozzunk döntéseket hozni és kerüljük a konfliktusokat.

Szánjunk rá időt, nézzünk szét a szekrényeinkben és a dolgaink között, és szedjünk össze minden olyan dolgot, amire nekünk igazából már nincs szükségünk, de másoknak esetleg még hasznos lehet.

Tartsunk leltárt a holnapi napon a lelkünkben és a fejünkben is, és onnan is seperjünk ki minden idejétmúlt gondolatot, érzelmet. Engedjük el a régit, hogy jöhessen az új, a friss.

 

 

Ha kiszámoltad a személyes napodat, akkor keresd meg feljebb, hogy mi várható a mai napra a mai dátum rezgése és a te személyes napod rezgése alapján.

 

 

 

1-es személyes nap + 9-es:

 

Amíg a 9-es a lezárásról, az elengedésről és a segítésről szól, addig az 1-es valami új kezdetét jelzi, illetve azt, hogy a mai napon célszerű valami újba kezdeni. Ha tehát neked ma 1-es a személyes napod, akkor nem szabad megállnod annál, hogy kiüríted a puttonyodból a régi dolgokat, a már nem akart tárgyakat, lezárod a még megoldatlan problémákat, vagy elengeded a régi sérelmeket, haragot, hanem egyben meg kell keresned, vagy egyszerűen csak nyitottnak kell lenned arra is, ami a régi helyébe érkezik az életedbe.

Az 1-es és a 9-es együtt szinte kötelez arra, hogy magatartásoddal, szavaiddal, tetteiddel másoknak is utat és példát mutass, ezzel is segítve az ő pályájukat. Fogadd be a kozmikus alkotó energiát és lépj a tettek mezejére!

 

 

 

2-es személyes nap + 9-es:

 

Ha 2-es a személyes napod, akkor neked ma az elengedés és lezárás témakörében latba kell vetned diplomáciai érzékedet. Könnyen lehet, hogy valakit neked kell meggyőznöd ennek a szükségszerűségéről, de az is lehet, hogy számodra a lezárás egy jó kis beszélgetéssel történik meg, ahol intuíciódat és/vagy médiumi képességeidet is latba kell vetned.

Mindkét szám rezgése segítőkészséget, toleranciát, tapintatot és megértést vár el tőled, viselkedj hát ennek megfelelően. Magaddal szemben is! Vedd könnyedén, ne áldozd fel magad mások segítése közben!

 

 

 

3-as személyes nap + 9-es:

 

A 3-as a kreativitás, az önkifejezés, a társasági élet száma. Neked a mai nap során az elengedés és a lezárás úgy kell, hogy megtörténjen, hogy közben kreatívkodhass is, és ha lehet, ne egyedül.

A régi, megunt, idejétmúlt tárgyakat neked szinte tilos kidobnod. Alakítsd át, hasznosítsd újra a kidobásra ítélt tárgyakat! Kreatív energiáidat fordítsd a magad és mások megsegítésére, ha tudsz, hozz gyógyulást és fényt azok életébe, akikkel a mai napon találkozol. Ma sikerre vagy ítélve!

Ne felejts el közben a fejedben is rendet rakni és az újrahasznosítást ott is megtenni!

 

 

 

4-es személyes nap + 9-es:

 

A 4-es a munka, a rendszer, a struktúra száma. Szinte látom magam előtt, ahogy ma rendszerezetten, egy előre meghatározott módszer alapján minden olyan dolgot, tárgyat, gondolatot kiszanálsz az életedből, otthonodból, amire többé nincs szükséged.

Vagy éppenséggel kimondottan lázadsz az egész elv ellen. Méghogy rendet tenni és ráadásul rendszerben?! Pedig ha ezt nem teszed meg, akkor bizony nemcsak újra megkapod majd ezt a feladatot, hanem hátráltatod is saját magadat. Félre tehát a konoksággal és a gyűjtögetéssel, engedd be az új energiákat!

 

 

 

5-ös személyes nap + 9-es:

 

Az 5-ös a mobilitás, a mozgékonyság, az aktivitás száma. Ügyelj arra a mai napon, hogy amibe belekezdesz, azt be is fejezd! Ne kapkodj egyik dologtól a másikig, egyszerre csak egy dologgal foglalkozz! Tegyél rendet, engedj el dolgokat, de ne mindent egyszerre!

Másrészt alaposan gondold végig, hogy mindarra, amit kidobásra ítéltél, valóban nincs már szükséged. Az 5-ös rezgése hajlamos téged arra csábítani, hogy minden olyan dologtól megszabadulj, ami akadályoz a szabadságodban, holott még nagyon is szükséged van rá.

Vagy éppen a másik végletbe is eshetsz, ahelyett, hogy elengednéd a régi dolgokat, csak gyűjtesz, gyűjtesz, gyűjtesz, hiszen minden új dolog megragad és fellelkesít. Így aztán elaprózod magad. Törekedj egyensúlyra!

 

 

 

6-os személyes nap + 9-es:

 

A 6-os a szeretet, a szerelem, a romantika száma. A 9-essel együtt neked ma szinte kötelező a másik vagy mások felé fordulni. Amennyiben morcosan, rosszkedvűen, „miért pont én?”-hozzáállással indulsz neki a mai napnak, biztosra veheted a kudarcot. Épp ellenkezőleg, neked a mai napon szeretetet, békét és harmóniát kell sugároznod.

A 6-os egyben azt is jelzi, hogy neked nem is az anyagi dolgok terén kell kidobálnod az elavult, megunt dolgokat, hanem érzelmi téren kell szembenézned olyan helyzetekkel, emberekkel, akiktől ma búcsút kell venned, ha csak időlegesen is. Engedj elmenni mindent és mindenkit, aminek-akinek mennie kell, még akkor is, ha az adott pillanatban nem látod értelmét a történteknek.

 

 

 

7-es személyes nap + 9-es:

 

A 7-es az ellazulást, a befelé fordulást, a misztikusságot és a mágiát helyezi az előtérbe. Neked elsősorban a szellemiek, a hit és a lélek világában szükséges számvetést készíteni, és elengedni azokat a gondolatokat, elveket, meggyőződéseket, amik korlátoznak abban, hogy isteni küldetésedet be- és kiteljesítsd.

Tégy tanúbizonyságot szellemi érettségedről és bölcsen engedd el, aminek mennie kell. Sokat segíthet neked ebben, ha gyújtasz egy fehér gyertyát, és egy békés, szívet-lelket melengető meditációval kitisztítod magadból a diszharmóniát.

 

 

 

8-as személyes nap + 9-es:

 

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy anyagi, pénzügyi és munkára vonatkozó dolgaidat rendezd. Amennyiben lezáratlan ügy, megoldatlan probléma van a tarsolyodban, ma minden esélyed megvan arra, hogy sikerrel megold, amit meg kell oldanod.

Fizesd be a számláidat, rendezd az adósságaidat és úgy fejezd be a munkádat, hogy ne maradjon elvarratlan szál.

Igazságérzetedet ma különösen próbára tehetik olyan emberi sorsok, ahol nem tudsz segíteni. Fontos, hogy ebben az esetben ne sajnálatot, hanem együttérzést érezz, és keress olyan helyzeteket, embereket, ahol nagyon is tudsz tenni annak érdekében, hogy igazságérzeted kielégüljön!

 

 

 

9-es személyes nap + 9-es:

 

A dupla 9-es magában hordozza azt a veszélyt, hogy ma önsajnálatba süllyedj, vagy éppen egocentrikus álmodozásba fogj. Ne tedd! Helyette vizsgáld meg, hogy milyen célokat akarsz elérni, mi az, ami abból tényleg megvalósítható, mi az, ami ezt akadályozza, és szabadulj meg ezektől a dolgoktól!

Amennyiben úgy találod, hogy a régi tervekből nem tudsz semmit valóra váltani, akkor ne erőltesd, engedd el! A mai napon azonban ne kezdj újabb tervek szövögetésébe, hanem arra koncentrálj, hogy elengedd, lezárd mindazt, ami akadályoz téged.

 

Angyali útmutatás - 2017. december 18.-24.

Csizmadia István

Számomra ő a Fény festője, sok más tehetsége mellett. Egy alkalommal megmutattam neki az angyalok világát, mire kibukott belőle: „De hát én ezeket festem!”

Fogadjátok szeretettel fénydús, elgondolkodtató, gyönyörködető képeit! És muszáj belőle otthonra is venni! Nekem már van három! :-)

 

Album photo 1 Album photo 2 Album photo 3 Album photo 4 Album photo 5 Album photo 6

Zsíros Levente

Fantáziadús, gyönyörűen kivitelezett, rendkívül eredeti faldekorációk egy kedves barátom ügyes kezei alól. Ismerkedjetek vele, fogadjátok szeretettel a munkáit, és halmozzátok el megbízásokkal! :-)

 

Album photo 1 Album photo 2 Album photo 3 Album photo 4

Napi tarot - 2017. december 18.-24.