Forgó Ani - Numerológia - Tarot - Energetika

Facebook oldalam

Nyári tábor 2018

 

A 8. Spirituális tábor helyszíne ezúttal Erdély.
2018. július 8.-15.


Ár: 95.000,-/fő
Az ár magában foglalja:
- szállás félpanzióval
- útiköltség (útvonalat ld. lejjebb)
- spirituális program
- belépők

Szállás: Zetelaka
Programhelyszínek: 
Királyhágó - Kolozsvár - Tordai-hasadék - Tordai-sóbánya - Csíksomlyó - Madarasi Hargita - Korond - Gyilkos-tó - Békás-szoros - Szent Anna-tó - Mohos-láp - Vajdahunyad (vár) (főbb helyszínek)

A fenti helyszínek megtekintése mellett a hely szelleméhez, lelkületéhez és a csillagok aktuális állásához igazodó spirituális, meditációs és lélekemelő gyakorlatokat csinálunk. Természetesen az angyalkártyák és az asztrozófia is része a programnak.
Érdemes túrázásra is alkalmas cipőt (Hargita, gyalogos kirándulás), melegebb ruhát (sóbánya) és fürdőruhát is hozni!

Útvonal:
Találkozó Budapesten a Keleti-pályaudvaron 2018. július 8-án (vasárnap) 18:00-kor, onnan vonattal együtt utazunk Debrecenbe, ahol már vár bennünket a busz. A napi kirándulásokhoz mindennap busz áll rendelkezésünkre.
A visszaút Vajdahunyadon keresztül 2018. július 15-én (vasárnap) busszal történik Szegedig, ahonnan ismét együtt utazunk Budapestre (érkezés várhatóan 17 óra körül, így mindenki haza tud még aznap jutni). 
A részvételi díj NEM tartalmazza az indulási napon a Budapestre utazás és az érkezés napján a Budapestről hazautazás költségét!

Maximális létszám 14 fő - még 6 főnek van hely!
Jelentkezéseket itt az oldalon üzenetben vagy az ani@aniforgo.com e-mail-címre várom.
A jelentkezés 50.000,-Ft foglaló 2018. június 15-ig történő befizetésével (utalással vagy személyesen) válik érvényessé A foglaló csak abban az esetben jár vissza, ha az utazásra a szervező miatt nem kerül sor! (Részletek jelentkezés után üzenetben.)

Szeretettel várlak benneteket!